WORKSHOP - Korrosion i offshorebranchen

25/10/2017 - 10:00

Kan du tænke ud af boksen, og vil du være med til at skabe fremtidens løsninger offshore? Så skal du komme til workshop i Kolding den 25. oktober.
- Hvordan undgår og behandler vi korrosion?
- Hvad er de gode alternativer til stål?
- Hvordan kan offshorebranchen spare ressourcer ved at vælge andre materialer?

I samarbejde med Energinet og Force inviterer Offshorenergy.dk og Dansk Materiale Netværk til en workshop om alternative materialer til brug i offshorebranchen.

Vand, salt, tryk, sollys, begroninger og meget andet er en del af det barske miljø, materialer skal eksistere i offshore hver dag. Det er ødelæggende for selv de mest robuste materialer.

Særligt er de store stålkonstruktioner udfordret af korrosion, og der bruges hvert år millioner af kroner på vedligehold og reparationer. Udgifter, der i mange tilfælde ville kunne undgås ved at vælge et andet materiale,
der er mere velegnet til miljøet på havet.

Denne workshop har til formål at sætte alternative materialer på dagsordenen samt at afdække, hvor problemets omfang er størst – og ikke mindst – hvordan problemerne kan løses!

Vi inviterer alle relevante parter til at byde ind med behov, begrænsninger og løsninger. Vi vil gerne se jer, der efterspørger løsninger; vi vil gerne se designerne af løsningen, producenter, leverandører og små innovative virksomheder til at skabe grundlag for fremtidens materialebrug. Alle har en plads i værdikæden!

Program:10:00Morgenmad og registrering10:30Intro v. Henrik Böhmer10:50Korrosions betydning offshore v. Jakob Mølholm, Force11:10Session 1: udfordringen11:30Kaffepause og netværk11:45Offshore udfordringer v. Thomas Thinggaard, Energinet12:15Frokost og netværk13:00Session 2: udfordringens ophav og løsning del I13:45Pause og netværk14:05Session 4: løsninger del II14:45Afrunding og gruppering

Hvad får du ud af det?

Som efterspørger kan du se frem til at spare omkostninger. Vi arbejder med cost reduction som primært fokus. Dvs. at alle løsninger skal kunne give organisationen besparelser over livstiden. Som leverandør har du mulighed for at indgå i forsyningskæden til de store virksomheder.

Udviklingen af produktet skal være drevet af behovet, så der skabes en reel efterspørgsel. Som videninstitution har du mulighed for at bringe din forskning tættere på erhvervslivets aktører.

Hvad skal dagen ende med?

Når dagen er omme, har vi en stribe konkrete forslag til løsninger på materialeproblemet, som vi kan arbejde videre med. Efter interesse dannes innovationsgrupper, der arbejder videre med idéen og kommer med en konkret anbefaling på materialer eller procedurer, som kan produceres, testes og implementeres til glæde for hele værdikæden.

Kontaktperson

Henrik Böhmer
Project Manager
+45 42 14 91 76

Arrangementet er gratis!
No show fee: kr. 500 ex moms.

Der kan kun deltage et begrænset antal virksomheder, så skynd dig at få meldt dig til!

Seneste tilmelding: 13/10 - 2017

Tilmeld

 

Lokation: 
Birkemose Golf Club
Adresse: 

Nr. Stenderupvej 12
6000 Kolding

Event Dato: 
Onsdag, 25 oktober, 2017 - 10:00
Senest Tilmelding: 
13. oktober 2017
Offshoreenergy.dk tog fat om fremtiden
13. oktober 2017- af Glenda Napier, CEO
DISRUPTION PÅ DAGSORDENEN: Samarbejde og modig innovation er afgørende for en stærk dansk offshoreindustri.
Seneste nyt